ODRŽANA 24. SJEDNICA SKUPŠTINE HPK

U subotu, 29. ožujka 2014. godine, u prostorima Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba održana je 24. sjednica Skupštine Hrvatske psihološke komore na kojoj su usvojeni Izvještaj o radu Komore i Financijsko izvješće za 2013. godinu, donijeta je Odluka o visini članarine za 2014. godinu, te Plan rada i Financijski plan za 2014. godinu. Navedeni dokumenti dostupni su Vam u rubrici Odluke, nakon što se preko korisničkog računa logirate na web-stranice Komore.

Također, usvojen je novi Program edukacije za stjecanje posebne dopusnice za obavljanje psihološke djelatnosti u medicine rada, te je usvojen Elaborat o posebnim dopusnicama za rad psihologa u palijativnoj skrbi i Program edukacije za stjecanje posebne dopusnice za rad psihologa u palijativnoj skrbi. Navedeni dokumenti dostupni su u rubrici Posebne dopusnice. 

Posebno Vam želimo skrenuti pozornost da su Odlukom o visini članarine za 2014. godinu utvrđene niže članarine za razdoblje od travnja do prosinca o.g. u odnosu na dosadašnje, pa Vas molimo da Vaše uplate uskladite s novom Odlukom. Ukoliko članarinu plaćate obustavom od plaće, u rubrici Obrasci dostupna Vam je nova Izjava o prihvaćanju obveze plaćanja mjesečne članarine za Hrvatsku psihološku komoru, koju dostavljate poslodavcu, odnosno nadležnoj službi za obračun plaće.

Također, koristimo priliku podsjetiti Vas na obvezu redovitog i pravovremenog dostavljanja svih promjena podataka u Registru članova (osobnih podataka, podataka o prebivalištu, zaposlenju te kontakt-podataka poput brojeva telefona i posebno e-maila).

I na kraju, zahvaljujemo ravnateljici, te kolegicama i kolegama Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba na susretljivosti i dopuštenju korištenja prostora Poliklinike za održavanje sjednice Skupštine, kao i na pomoći prilikom organizacije i rada Skupštine. Posebno se zahvaljujemo svim sudionicima Skupštine na sudjelovanju u radu i raspravi tijekom održavanja sjednice.

Srdačno,

Hrvoje Gligora
predsjednik Hrvatske psihološke komore

Kontakt podaci

tel: + 385 1 3014001 pon - pet: 9 - 11h
fax: + 385 1 3013815
Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
Žiro-račun: HR1123600001101712980
email: hpk@psiholoska-komora.hr
Mapa2