Obavijest o početku nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije

Poštovane kolegice, poštovani kolege,
 
obavještavamo vas da pripremamo početak nove generacije edukacije iz Gestalt psihoterapije. Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo Vas na iskustvene radionice.

Naše iskustvo je pokazalo kako je za odluku o pohađanju ove edukacije važno imati ne samo kognitivni uvid u osnovne principe i teoriju, nego i iskustveni uvid u način rada.

S obzirom da Gestalt pristup ističe važnost osobne odgovornosti, čini nam se neophodnim "kušati" ga prije donošenja odluke o uključivanju u edukaciju. Tim više jer Gestalt edukacija traje četiri godine (što je mnogo vremena, energije i novca) i uključuje mnogo iskustvenog rada i rada na sebi (što podrazumijeva osobne promjene, odnosno rast i razvoj).

Preduvjet za pristupanje izbornoj radionici je neposredno iskustvo gestalt psihoterapijskog pristupa u iskustvenoj radionici. Ukoliko ste već iskusili gestalt na vikend radionici i znate da biste željeli upisati edukaciju možete se prijaviti na izbornu radionicu.

Uvodna iskustvena radionica održat će se u tri navrata 19. i 20. ožujka, 7. i 8. svibnja, te 21. i 22. svibnja 2022. godine u Zagrebu. Radionice će voditi Irena Čorko Meštrović, Alenka Krivičić Jedrejčić i Ana Milčić Horvat.

Cijena ovih radionica je 800 kn + PDV = 1000 kn po polazniku po radionici.

Edukacijsku grupu koju će voditi Irena Čorko Meštrović, Alenka Krivičić Jedrejčić i Mihael Kozina formira se na izbornoj radionici na koju su pozvani svi zainteresirani koji udovoljavaju kriterijima za pohađanje edukacije. Na njoj se radi iskustveno koristeći gestaltistički pristup, upoznaju se voditelji i članovi međusobno, te se na kraju radionice zajednički donosi odluka o formiranju edukacijske grupe i o njenim polaznicima.

Izborna radionica će se održati 1.-3. srpnja 2022.

Međutim, pozvani ste na jednu ili više iskustvenih radionica i ukoliko želite jedan vikend poraditi na svom osobnom rastu i razvoju ili bliže upoznati gestaltistički pristup, bez obzira na edukaciju. Polaznici će dobiti potvrde o pohađanju radionice kojima mogu zatražiti od nadležnih komora bodove za stručno usavršavanje.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite do 1. ožujka 2022. na e-mail gestalt.centar.homa@gmail.com. Prijavni list se nalazi u privitku.

Molim Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama za koje znate da su zainteresirani. Za dodatne informacije možete nam se obratiti e-mailom ili telefonom na 01 4683 278.

Srdačan pozdrav,
 
Voditelji edukacije:
Irena Čorko Meštrović
Alenka Krivičić Jedrejčić
Mihael Kozina


Prilozi:

O edukaciji

Prijavni list za iskustvene radionice

Kontakt podaci

tel: + 385 1 3014001 pon - pet: 9 - 11h
fax: + 385 1 3013815
Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
Žiro-račun: HR1123600001101712980
email: hpk@psiholoska-komora.hr
Mapa2