U Krapini održan 8. Regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore

U Srednjoj školi Krapina, 06. srpnja 2019. održan je 8. Regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore. Više od 30 sudionika stručno se usavršavalo uz eminentne predavače. Dr.sc. Inge Vlašić Cicvarić koja je sudionike upoznala s utjecajem ekrana na psihosocijalni razvoj male djece, dr. med. Živko Mišević, spec. psihijatar podučio je o utjecaju  sredstava ovisnosti na razvoj mladih ljudi. Psihologinja Brankica Čavužić, prof. psih., predstavila je projekt prevencije suicida kod mladih koje provodi Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije, a kroz predavanje i radionicu koje je održala Paulina Pavić, prof. psih., sudionici su upoznati sa upotrebom neurofeedbacka u tretmanu različitih psiholoških problema.
 

   

(Izvor: Krapinsko-zagorska županija)
 

Antun Pretković je ispred Hrvatske psihološke komore upoznao sudionike sa procesom usvajanja Zakona o psihološkoj djelatnosti.

Tijekom trajanja REGIS-a članice i članovi Hrvatske psihološke komore mogli su kod djelatnika Tajništva Komore ažurirati svoje podatke i provjeriti stanje bodova.

Skup su pozdravile i gošće; Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije za društvena pitanja, te Martina Gregurović Šanjug, pročelnica Ureda za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Krapinsko-zagorske županije.

 

Iz medija:

Zagorje.com: Psiholozi razmjenjivali iskustva na regionalnom susretu članova Hrvatske psihološke komore

Zagorska televizija: Zagorje moje - Susret psihologa u Krapini
 

Kontakt podaci

tel: + 385 1 3014001 pon - pet: 9 - 11h
fax: + 385 1 3013815
Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
Žiro-račun: HR1123600001101712980
email: hpk@psiholoska-komora.hr
Mapa2